Rezerva Acum

Hotel-pensiune pentru caini si pisici Bucuresti - sector 1

Ringstar Pet Hotel - hotel pentru animale, a fost creat pentru a reduce la minim stresul generat de despartirea de stăpân și de schimbarea mediului în care cătelul sau pisica trăieste. Prin urmare, am realizat un confortabil hotel, pensiune pentru câini și pisici in care facilitățile de cazare sunt de fapt camere dedicate, atent amenajate astfel încat să întrunească cerințele exigente ale musafirilor nostri blanosi.

Cazare pentru caini

Cazare pentru catei

Pentru cateii dv, mari sau mici, avem spatii generoase intre 10m2 si 20m2, individuale, cu covorase, cosulete confortabile sau fotolii, incalzire, web-cam, sistem audio, decoratiuni identice cu cele dintr-o locuinta. Compartimentarea hotelului/pensiune este in asa fel realizata incat sa oferim cele mai bune conditii prietenilor nostrii patrupezi.
cazare pentru pisici

Cazare pentru pisici

Hotelul pentru pisici Ringstar Pet Hotel ofera pentru pisicutele dv. cazare in camere special amenajate, individuale, linistite, incalzite, cu web-cam si sistem audio, cu jocuri motivationale si multe surprize pentru rasfatatele dumneavoastra. Pisicile cazate la Ringstar Pet Hotel, hotel pentru pisici si alte animale, beneficiază de supraveghere non stop si un program de atentie si masa stabilit impreuna cu stapanul, pentru a nu li se schimba în nici un fel obiceiurile de acasa.
cazare very important pet

Cazare V.I.P.

Camerele Very Important Pet (VIP) se adreseaza celor care nu vor sa faca nici un compromis in ceea ce priveste confortul prietenului lor, sau animalutelor cu nevoi mai speciale. Orice camera din acest hotel pentru animale poate fi personalizata dupa cerintele dv. cu obiecte sau mobilier de acasa.

Despre Ringstar® Pethotel Rezerva o camera