misiunea noastra

Experiența noastră se reflectă în modul în care am organizat spațiile de cazare și cele de ieșire, fluxul pet hotelului, alegerea furnizorilor, colaboratorilor și nu în ultimul rând, a setului de reguli și condiții pe care e necesar să le îndepliniți la cazare. Prin respectarea indicațiilor noastre, ne oferiți astfel sprijinul în a acorda toată atenția și grija noastră pentru cățelul, pisica sau animăluțul dvs. de companie.

din dragoste pentru animale

Scopul nostru este sa oferim animalelor care ne viziteaza un sejur cat mai relaxant. Pentru asta am dezvoltat un centru complex cu servicii complete.

Gradinita Cateiilor

Pentru a veni in intampinarea nevoilor stapanilor dar si ale cateilor va oferim Day Care – ingrijire si activitate pe perioada zilei in spatii comune, in grupuri de catei, pentru cainii sociabili si sterilizati sau Day Stay – cazare pe perioada zilei cu iesiri individuale , pentru cateii mai putin sociabili sau nesterilizati. (serviciu momentan indisponibil)


Pet Salon

Servicii cosmetica canina, spalat, periat, coafat, preturi speciale pentru oaspetii nostri.


Scoala Dresaj Canin

Oferta noastra de dresaj este complexa si se adreseaza tuturor nevoilor dv. (detalii)

Pet Shop

Incercam sa va oferim cele necesare in cazul in care nu ati venit pregatiti, dar si un sortiment de echipamente profesionale pentru dresaj, sau mancare specializata.


Evenimente

Cum suntem activi si reactivi, urmariti evenimentele pe care vi le propunem. (detalii)


Dresaj cu pensiune

daca va lasati catelul o perioada mai lunga de timp la noi, puteti alege sa il regasiti mai educat dupa ce a urmat un program de disciplina de baza cu unul din dresorii nostri experimentati. (detalii)

testimoniale

  • A doua casa a lui Pedro!!! Poate uneori mai distractiva decat adevarata lui casa…cu oameni minunati, de incredere si care iubesc cu adevarat animalele!!! Poti spune asta dupa zambetul lor sincer cu care isi intampina mereu „musafirii”!!!! Bravo!

    adinapapiu.png
    Adina Papiu
    5 stele
  • Nu stiu cum de a trecut atat de mult timp de cand imi las blanosii la Ringstar si nu am pus un review, dar e locul in care imi duc cateii fara nicio retinere atunci cand nu pot sta cu ei. Personal inimos si profesionist, conditii excelente si per total o grija fata de animale pe care nu am mai intalnit-o la nicio alta pensiune / hotel de animale din B.

    alex.png
    Alex Macarescu
    5 stele
  • Mulțumim pentru grija acordata lui Max. Folosim serviciul cu web cam și putem vedea atenția care i se acorda. Tot timpul am fost mulțumiți.

    dordea.png
    Claudiu Dordea
    5 stele
  • Este locul unde cainele meu stiu ca este in siguranta pe mainile unor oameni iubitori si atenti cu animalele!!

    monicutza.png
    Monica Nicolae
    5 stele
  • Fetele mele (Jack Russell Terrier) se bucura de fiecare data cand trebuie sa mearga la hotel :). Sunt mult mai linistita cand le stiu aici decat atunci cand le las singure acasa. E locul ideal pentru a-ti lasa catelul atunci cand lipsesti mai mult de acasa (program prelungit la servici, delegatii, concedii unde nu poti merge cu el). Ale mele se bucura mai mult cand ii vad pe cei care le ingrijesc sau pe Robert Caraman decat atunci cand ma vad pe mine 🙂 si eu zic ca asta spune tot!

    ramona.png
    Ramona Hotnog
    5 stele

oaspetii nostri

aparitii in presa

gasiti-ne pe harta